[[Site/Publish_:_unsupportedBrowser]]

Lokakuun Koillisen PerjantaiPysäkki perjantaisin klo 13 - 14.30

Lisätty 28.09.2021

Lokakuusta alkaen PerjantaiPysäkki järjestetään Koilliskeskuksen kirjaston Kivi-ryhmätilassa (Liikekatu 3).  

Tilaisuudet ovat katsottavissa etäyhteyden välityksellä myös Pappilanpuiston lähitorilla (Kourutaltankatu 2, 33560 Tampere).

PerjantaiPysäkillä on viikoittain vaihtuvat teemat ja aiheet kootaan osallistujien toiveiden mukaan.  

Lokakuun ohjelma

1.10. Jutellaan hetki siitä mitä se on, kun läheinen tarvitsee apuasi ja hoivaasi. Hän voi olla puoliso, ystävä, sukulainen tai naapuri. Muistathan hoivata myös itseäsi. Vieraana Päivi Hietanen Omaistoiminnan ohjaaja, Tampereen seudun omaishoitajat ry.

8.10. Minun ääneni – Mielimusiikki kuntouttaa. Vieraana Minun ääneni -hankkeen kuoronjohtajat ja musiikin sekä hyvinvoinnin asiantuntijat Kaisa Tienvieri, Maija Halme ja Anna Arola.

15.10. Miten yhteisöllisyyttä voi edistää – alustus ja työpaja. Vieraana yhteisökyläkehittäjä Riitta Birck, Käräjätörmän monisukupolvinen yhteisökylä -hanke, Kotipirtti ry.

22.10. Vireyttä elämään ravitsemuksella ja liikunnalla. Vieraana fysioterapeutti Irina Kukkamäki ja ravitsemusterapeutti Aapeli Lahtinen Nääsville ry:n Virkeät ikämiehet -hankkeesta.

29.10. Arjen apuvälineiden esittelyä ja tietoa mitä ovat arvonlisäverottomat palvelut kotiin. Vieraana yrittäjä Mira Åfelt Miracle-palvelut oy/MK-apuvälineet oy. Tilaisuudessa mahdollisuus apuvälineiden kokeiluun, myös ostomahdollisuus.

Tervetuloa viihtymään hetki yhdessä viikon päätteeksi, kiinnostavan asian äärelle!