[[Site/Publish_:_unsupportedBrowser]]

Koillisen PerjantaiPysäkki käynnistyy Koilliskeskuksessa 6.8. klo 13 - 14.30

Lisätty 06.07.2021

Koronarajoitukset sallivat tällä hetkellä sen, että Koillisen PerjantaiPysäkkiä pystytään jälleen järjestämään elokuusta alkaen. Ohjelma ja tulevat vieraamme ovat valmiina juuri sinua varten

Tule Koilliskeskukseen kirjastolle (Liikekatu 3) tai osallistu tilaisuuteen etäyhteyden välityksellä Pappilanpuiston palvelukeskuksessa (Kourutaltankatu 2) klo 13–14.30. 

Ohjelma elokuussa:

6.8. "Voi hyvin ja nauti elämästä'. Tule kuulemaan kehonhuollon merkityksestä terveyteen ja saat näytteen Seniori KEHO tunnista. Vieraana Liikunta- ja tanssikoulu LundDancelta Sami.

13.8. Jutellaan hetki siitä mitä se on, kun läheinen tarvitsee apuasi ja hoivaasi. Hän voi olla puoliso, ystävä, sukulainen tai naapuri. Muistathan hoivata myös itseäsi. Vieraana omaistoiminnan ohjaaja Erja Räty, Tampereen seudun omaishoitajat ry.

20.8. Hyvä vanheneminen - miten se näyttäytyy seurakunnan näkökulmasta. Vieraana Linnainmaan lähikirkon vastuupappi Anne-Maarit Rantanen.

27.8. Mitä sinulle kuuluu? Suunnitellaan yhdessä kahvikupin äärellä syksyn PerjantaiPysäkin toimintaa ja vaihdetaan kuulumisia. Mitkä teemat kiinnostavat sinua ja ketä voisimme kutsua vieraaksi?

 

Kuukausittain vaihtuvat teemat ja aiheet kootaan osallistujien toiveiden mukaan. Tervetuloa viihtymään hetki yhdessä kiinnostavan asian äärelle!

Lisätietoja Tupu 040 610 8121 tai tuula.pesonen@tampereennaisyhdistys.fi