[[Site/Publish_:_unsupportedBrowser]]

Koillisen PerjantaiPysäkki alkaa 3.9. klo 13.00 väistötiloissa

Lisätty 31.08.2021

Aloitamme Koillisen PerjantaiPysäkin vihdoin ja viimein 3.9. väistötiloissa osoitteessa Hannulankatu 1, C-rappu. Huolehdimme turvaväleistä, noudatamme maskisuositusta (meiltä saat tarvittaessa maskin). Tulethan terveenä. Olet tervetullut, olemme sinua vastassa!

PerjantaiPysäkki on avoin kohtaamispaikka ja se kokoontuu joka arkiperjantai klo 13.00 vaihtuvin teemoin. 

Syyskuun ohjelma

3.9. Koilliskeskuksen syksyn kuulumiset ja ajankohtaiset asiat. Vieraana Koillisen aluekoordinaattori Elina Willberg.
Tilaisuus on katsottavissa etäyhteyden välityksellä myös Pappilanpuiston lähitorilla ent. palvelukeskus (Kourutaltankatu 2, 33560 Tampere).

10.9. Tampereen palvelukeskukset muuttuvat lähitoreiksi 1.9. alkaen. Vieraana palveluvastaava Katariina Kyllönen Pappilanpuiston lähitorilta kertoo syksyn ajankohtaiset kuulumiset.                  Tilaisuus on katsottavissa etäyhteyden välityksellä myös Pappilanpuiston lähitorilla ent. palvelukeskus (Kourutaltankatu 2, 33560 Tampere).

17.9. Hyvä vanheneminen - miten se näyttäytyy seurakunnan näkökulmasta. Vieraana Linnainmaan lähikirkon vastuupappi Anne-Maarit Rantanen.

24.9. "Voi hyvin ja nauti elämästä'. Tule kuulemaan kehonhuollon merkityksestä terveyteen ja saat näytteen Seniori KEHO tunnista. Vieraana Liikunta- ja tanssikoulu LundDancelta Sami Lund.        Tilaisuus on katsottavissa etäyhteyden välityksellä myös Pappilanpuiston lähitorilla ent. palvelukeskus (Kourutaltankatu 2, 33560 Tampere).